058-2998529 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Leggings

Over leggings voor baby's

In onze webshop koop je leggings voor baby's van bekende merkkleding zoals Z8, Name-it en Tumble n Dry. Bekijk in een paar klikken alle leggings voor baby's online in verschillende kleuren, maten en modellen. 

Onze leggings voor baby's zijn heerlijk zacht en dragen comfortabel. Combineer de legging met een zacht t-shirt of longsleeve uit onze collectie babykleding. Creëer een comfortabele outfit waarin je jongen of meisje zich lekker kan bewegen of heerlijk in kan slapen, op ieder moment van de dag. De babyleggings zijn vervaardigd van zachte stoffen en zijn rekbaar voor het makkelijk aan- en uitkleden van je baby zonder dat de legging zijn vorm verliest. In onze online shop vind je leggings van de beste merken als Z8 Newborn, Tumble n Dry en Name-it.

In onze webshop koop je lieve leggings met sportieve prints, opvallende trendy roze leggings en stoere leggings. Natuurlijk wordt onze collectie babykleding altijd aangevuld met leggings uit de laatste collecties van bekende merken en koop je bij ons een legging volgens de laatste modetrends. Het kopen van een legging voor je meisje gaat snel en veilig online. Ook vind je onze leggings natuurlijk in onze kinderkledingwinkel in Leeuwarden. Tevens bieden we gratis bezorging naar onze winkel, zodat je je pakketje daar kunt ophalen!

    Schweigmann kinderkleding

Halve prijs zomer 2016! 

De prijzen gaan door de helft

Zaterdag 2 juli start de halve prijs actie vanaf 09.00 uur in onze winkel in Leeuwarden. De gehele zomercollectie van 2016 is dan voor de helft!

Donderdagavond 30 juni en vrijdag 1 juli is de winkel gesloten i.v.m. voorbereidingen. Zondag 3 juli is de winkel geopend van 13.00 uur tot 17.00

Webshop
De webshop is gesloten t/m zondag vanwege de drukte in de winkel. Maandag gaat de webshop weer open hier gelden dan ook halve prijzen.
( Let op: De voorraad is maandag online beperkt.)Mail: webshop@schweigmann.nl