058-2998529 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Longsleeves

Over longsleeves voor baby's

Koop mooie en vrolijke longsleeves voor baby's online in onze webshop. De longsleeve is een fijn basisitem voor in de kledingkast van elke baby. Onze longsleeves hebben een heerlijk draagcomfort zodat je jongen of meisje zich lekker kan bewegen ook in zijn of haar slaap. In onze webshop vind je longsleeves in verschillende kleuren, prints en modellen van onder andere Z8, Tumble n Dry en Name-it. Bekijk op deze pagina onze gevarieerde collectie longsleeves voor de allerkleinste meisjes en jongens.

Koop uit onze online collectie babykleding longsleeves met felle kleuren, bijzondere opdrukken en vrolijke dessins. Onze longsleeves zijn gemaakt van zachte rekbare stoffen met oog voor detail en zijn een aanwinst voor de garderobe van elke baby. Door de hoge kwaliteit van onze longsleeves blijven ze lang mooi, ook wanneer ze vaak gedragen en gewassen worden. In onze webshop vind je een longsleeve voor ieder budget.

Elk seizoen koop je in onze online winkel mooie longsleeves welke heerlijk zijn om in te slapen en fijn dragen onder t-shirts, vesten of polo's. Het kopen van een longsleeve voor je jongen of meisjegaat eenvoudig in onze webshop en online kun je veilig betalen. Alle longsleeves worden snel en verzekerd uit voorraad geleverd. Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop dan kunt je altijd binnen veertien dagen retourneren of ruilen. Ook kun je gratis je bestelling in onze winkel laten bezorgen in Leeuwarden.

    Schweigmann kinderkleding

Halve prijs zomer 2016! 

De prijzen gaan door de helft

Zaterdag 2 juli start de halve prijs actie vanaf 09.00 uur in onze winkel in Leeuwarden. De gehele zomercollectie van 2016 is dan voor de helft!

Donderdagavond 30 juni en vrijdag 1 juli is de winkel gesloten i.v.m. voorbereidingen. Zondag 3 juli is de winkel geopend van 13.00 uur tot 17.00

Webshop
De webshop is gesloten t/m zondag vanwege de drukte in de winkel. Maandag gaat de webshop weer open hier gelden dan ook halve prijzen.
( Let op: De voorraad is maandag online beperkt.)Mail: webshop@schweigmann.nl