Over t-shirts voor baby's

Of het nu zomer of winter is, shirtje heb je altijd nodig. Baby t-shirts voor jongens en meisjes van bekende kinderkledingmerken koop je eenvoudig online in onze webshop. T-shirts voor baby's hebben we in verschillende maten en stijlen. Van egale witte en zwarte t-shirts die overal bijpassen tot gekleurde shirts met opvallende prints. Voor ieder wat wils!
In onze online collectie babykleding vind je t-shirts van onder andere Name-it, Z8 en Tommy Hilfiger, gemaakt met oog voor detail. De t-shirts dragen fijn als basisitem en kunnen op koudere dagen ook goed gedragen worden onder een warme trui of stoer vest uit onze babykleding collectie.
De t-shirts uit onze webshop zijn een goede basis en start voor de garderobe van je jongen of meisje. Ga voor een lief roze shirtje of een hip t-shirt met vrolijke print. Onze t-shirts speciaal voor de allerkleinsten dragen en slapen comfortabel. Het kopen van een baby t-shirt uit onze online collectie babykleding gaat eenvoudig online. Alle babykleding van Schweigmann wordt direct uit voorraad verzonden. Je kunt ook de kleding passen in onze winkel in Leeuwarden. Gratis bezorgen kan ook in onze winkel.
Filter
Geslacht (kinderkleding)
 Jongens
 Meisjes
Babykleding
 Jongens
 Meisjes
Type
 T-shirts
Merk
 Levi's
 Name-It
 Tommy Hilfiger
 Tumble and Dry
 Z8
 Z8 Newborn
Seizoen
 Winter
 Zomer
Maat
 50
 56
 68
 74
 80
 86
 92
 98
 104
 110
 116
 128
 140
Kleur
 Antraciet
 Blauw
 Ecru
 Grijs
 Paars
 Rood
 Roze
 Wit
E-mail voordeel
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang kortingscodes, acties en nieuwtjes!