058-2998529 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Blue Rebel kinderkleding

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over Blue Rebel kinderkleding

Blue Rebel is een eigentijds, eigenwijs en stoer jeansmerk voor jongens en meiden. De ontwerpen zijn net zo stoer als degene die ze draagt. De kleding van Blue Rebel is gericht op de maten 104 tot en met 164. Schweigmann Kinderkleding kiest voor het vakmanschap en het oog voor detail van Blue Rebel. De ontwerpen van het stoere merk zijn geinspireerd op de beginjaren van de jeans maar met de houding van nu. Jeans vormen de basis van de collectie van Blue Rebel, maar het merk heeft veel meer voor stoere jongens en meiden. Van t-shirts en longsleeves tot coole spijkerbroeken die tegen een stootje kunnen.

    Schweigmann kinderkleding

Halve prijs zomer 2016! 

De prijzen gaan door de helft

Zaterdag 2 juli start de halve prijs actie vanaf 09.00 uur in onze winkel in Leeuwarden. De gehele zomercollectie van 2016 is dan voor de helft!

Donderdagavond 30 juni en vrijdag 1 juli is de winkel gesloten i.v.m. voorbereidingen. Zondag 3 juli is de winkel geopend van 13.00 uur tot 17.00

Webshop
De webshop is gesloten t/m zondag vanwege de drukte in de winkel. Maandag gaat de webshop weer open hier gelden dan ook halve prijzen.
( Let op: De voorraad is maandag online beperkt.)Mail: webshop@schweigmann.nl