058-2998529 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Blouses

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over blouses voor meisjes

Blouses voor meisjes zijn stijlvol, maar in de juiste outfit ook stoer en funky. In onze webshop vind je een divers aanbod blouses voor meisjes. Ga je voor geruit, effen of toch een met een streepje? Van elegant getailleerde shirts tot stoere jeansblouses, je vindt het in onze online shop. Kies hier uit alle bekende merken blouses met verschillende dessins, kleuren en veel leuke details. Kopen is veilig en vertrouwd in onze online shop.

Blouses beginnen weer populair te worden bij kinderen. Een blouse is altijd goed in de zomer, maar in de winter ook goed te combineren met een trui of . Of natuurlijk onder een mooie . Ook zijn blouses goed te dragen in een feestelijke outfit, voor als je iets formeler wilt. 

Blouses zijn een populair kledingstuk voor kinderen. De kids zijn steeds meer modebewust en wisselen t-shirts af met blouses en polo's. Vooral de meisjes. Je kunt de blouses online kopen, maar je kunt ook even langskomen in een van onze winkels. Onze kinderkledingwinkel zit in Leeuwarden. 

    Schweigmann kinderkleding

Halve prijs zomer 2016! 

De prijzen gaan door de helft

Zaterdag 2 juli start de halve prijs actie vanaf 09.00 uur in onze winkel in Leeuwarden. De gehele zomercollectie van 2016 is dan voor de helft!

Donderdagavond 30 juni en vrijdag 1 juli is de winkel gesloten i.v.m. voorbereidingen. Zondag 3 juli is de winkel geopend van 13.00 uur tot 17.00

Webshop
De webshop is gesloten t/m zondag vanwege de drukte in de winkel. Maandag gaat de webshop weer open hier gelden dan ook halve prijzen.
( Let op: De voorraad is maandag online beperkt.)Mail: webshop@schweigmann.nl