058-2998529 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Broeken

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over broeken voor meisjes

Op zoek naar een trendy harembroek, skinny, legging of een comfortabele joggingbroek? In onze webshop vind je online een topcollectie broeken voor meisjes. Kies eenvoudig uit de vele topmerken. Ontdek de gevarieerde collectie broeken voor meisjes met mooie stoffen, originele dessins en fraaie afwerking. In de nieuwe collectie zijn de trends voor kinderbroeken weer bijzonder. Felle kleuren, verschillende fits en ook camouflage zien we terug in de broeken.

Als het op broeken aankomt wil je de juiste keuzes maken. Een kinderbroek moet passen bij de rest van outfit, hij moet in smaak vallen én van goede kwaliteit zijn. Natuurlijk wil je ook een broek die past bij de juiste t-shirts en jassen.   

Met meer dan 50 merken kinderkleding in onze shop heb je altijd voldoende keus in onze online shop. En kopen is veilig en eenvoudig. Wil je toch eerst onze kinderbroeken voelen en passen? Breng dan eens een bezoek aan onze kinderkledingwinkel. Je vindt ons in Leeuwarden.

    Schweigmann kinderkleding

Halve prijs zomer 2016! 

De prijzen gaan door de helft

Zaterdag 2 juli start de halve prijs actie vanaf 09.00 uur in onze winkel in Leeuwarden. De gehele zomercollectie van 2016 is dan voor de helft!

Donderdagavond 30 juni en vrijdag 1 juli is de winkel gesloten i.v.m. voorbereidingen. Zondag 3 juli is de winkel geopend van 13.00 uur tot 17.00

Webshop
De webshop is gesloten t/m zondag vanwege de drukte in de winkel. Maandag gaat de webshop weer open hier gelden dan ook halve prijzen.
( Let op: De voorraad is maandag online beperkt.)Mail: webshop@schweigmann.nl