058-2998529 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Vesten

Over vesten voor meisjes

Vesten voor kinderen moeten warm zijn, modieus zijn en vooral van goede kwaliteit zijn. In onze webshop vind je vesten voor meisjes van alle topmerken. In onze webshop kun je vesten kopen met hippe prints van de bekende kledingmerken voor meiden. Vrolijke, modieuze of stoere hooded vesten in alle maten. Alle vesten zijn goed te combineren met de rest van de collectie voor meiden. In de nieuwe collectie zien we vrolijke kleuren, grote prints en ook meer bijzondere franjes in de vesten.

De mooiste kindervesten vind je in onze online shop. Voor de meisjes hebben we een mooie collectie vesten in de collectie, voor tijdens de koude winterdagen of voor 's avonds in de zomer. Als je graag een tijdloos vestje wilt kopen, kijk dan eens naar een zwart of wit vest. Voor de kids altijd een veilige keus. Als je de vesten graag in het echt wilt passen, kom dan naar onze kinderkledingwinkel. Wij zitten in Leeuwarden.

    Schweigmann kinderkleding

Halve prijs zomer 2016! 

De prijzen gaan door de helft

Zaterdag 2 juli start de halve prijs actie vanaf 09.00 uur in onze winkel in Leeuwarden. De gehele zomercollectie van 2016 is dan voor de helft!

Donderdagavond 30 juni en vrijdag 1 juli is de winkel gesloten i.v.m. voorbereidingen. Zondag 3 juli is de winkel geopend van 13.00 uur tot 17.00

Webshop
De webshop is gesloten t/m zondag vanwege de drukte in de winkel. Maandag gaat de webshop weer open hier gelden dan ook halve prijzen.
( Let op: De voorraad is maandag online beperkt.)Mail: webshop@schweigmann.nl