058-2998529 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Monta kinderkleding

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over Monta kinderkleding

Met de kleding van Monta is het duidelijk dat straatvoetbal niet alleen een passie is maar een levensstijl. Monta is een wereldwijd bekend kledingmerk met voetbalster Edgar Davids als het gezicht van het modemerk. Bekijk in een paar klikken alle items van Monta online op onze webshop door het merk Monta te selecteren in het navigatiemenu. In onze online collectie koopt u onder andere trainingsjacks, trainingsbroeken, hoodies en t-shirts van Monta.

Met de stoere kleding van Monta kan de wedstrijd beginnen en ben je de voetbalster van de straat. De kleding van Monta valt op door de bijzondere elementen zoals gave tribals en gouden stiksels op de kleding. De kleding blijft lang mooi ook wanneer het veelvuldig gewassen wordt en verliest zijn pasvorm niet. Kopen uit onze online collectie gaat veilig en snel. Alle kleding van Monta wordt uit voorraad geleverd en verzekerd en snel verzonden. De kleding van Monta kun je ook eerst passen in onze kinderkledingwinkel in Leeuwarden.

Voor alle straatvoetballiefhebbers hebben we in onze webshop een mooie collectie van het sportieve kledingmerk Monta. Dit merk ontwerpt kleding welke het gevoel en de passie voor straatvoetbal uitstralen. In onze online winkel koop je online deze stoere kleding voor jongens in de maat 128 tot en met maat 176. De kwaliteitskleding van Monta zit comfortabel en biedt ook in de 2013 collectie alle bewegingsvrijheid, zo is het lekker ballen in de straat en op het plein.

    Schweigmann kinderkleding

Halve prijs zomer 2016! 

De prijzen gaan door de helft

Zaterdag 2 juli start de halve prijs actie vanaf 09.00 uur in onze winkel in Leeuwarden. De gehele zomercollectie van 2016 is dan voor de helft!

Donderdagavond 30 juni en vrijdag 1 juli is de winkel gesloten i.v.m. voorbereidingen. Zondag 3 juli is de winkel geopend van 13.00 uur tot 17.00

Webshop
De webshop is gesloten t/m zondag vanwege de drukte in de winkel. Maandag gaat de webshop weer open hier gelden dan ook halve prijzen.
( Let op: De voorraad is maandag online beperkt.)Mail: webshop@schweigmann.nl