058 2135385 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Nieuwe collectie Z8 newborn 2014

De gehele nieuwe zomercollectie 2014 van Z8 is nu in onze winkel en online verkrijgbaar. Het thema van deze collectie is ‘ Hello Sailor’. De collectie ziet er zoals elk jaar weer veel belovend uit. Dat het thema ‘Sailor’ heet, is duidelijk terug te zien in de babykleding en accessoires. De opdrukprint op de kleding bestaat voornamelijk uit strepen en anker symbolen.

Lees verder »

Outfitters Nation kinderkleding winter 2013

Outfitters Nation heeft voor deze winter ook weer een nieuwe collectie voor de tieners. De collectie is speels en kleurrijk. Er wordt rekening gehouden met de laatste mode trends en met de houding en persoonlijkheid van jongeren. Deze herfst en winter heeft de collectie vooral een ‘urban’ stijl, dit geeft de tiener een koele houding maar toch zit er een rauw randje aan.

Lees verder »

Petrol kinderkleding winter 2013

Petrol Industries heeft deze winter weer een nieuwe wintercollectie kinderkleding ontworpen. De jongenskleren hebben frisse winterse kleuren. Petrol wil dat kinderen deze winter naar buiten gaan en zich comfortabel voelen bij elk weertype, ook onder de zwaarste weersomstandigheden, zoals hagel. De wintercollectie 2013/2014 van de jongens bestaat uit stevige jassen, ruwe gebreide kleren en stoere denim kleren. Behalve dat deze kleren mooi, warm en comfortabel zijn, zijn ze bestand tegen fysieke slijtage. Hierdoor kunnen de kinderen er in buiten spelen. Bovendien is er voor de jongens deze winter een breed assortiment denim.

Lees verder »

Army trend

Groen! Dat is de kleur van deze winter. Legerprints en camouflagekleuren hebben een comeback gemaakt. Afgelopen zomer was het al een trend, maar dat is het in de winter van 2013/2014 nog. De army kleren zijn op vele manieren te combineren.


Lees verder »

Winterjassen 2013-2014

Elke winter zijn er weer nieuwe trends voor de kinder winterjassen 2013-2014. Zo zijn er dit jaar weer andere kleuren in de mode dan vorig jaar. Een gezamenlijke trend is camouflage. Dit was deze zomer helemaal hot en dat is het deze winter nog. Verder zijn de trends bij de jongens natuurlijk weer anders dan bij de meisjes.

Lees verder »

Cakewalk wintercollectie2013

Cakewalk is een Nederlands merk gericht op meisje tot 12 jaar. Het merk wil meisjes er cool uit laten zien en zich ook zo voelen. Deze winter heeft Cakewalk een nieuwe collectie kinderkleding van hoge kwaliteit. Voor de oudere meisjes heeft de collectie een iets meer volwassen look en voor de jongere meisjes is er een extra vleugje zoetigheid aan toe gevoegd.

Lees verder »

NoNo wintercollectie 2013/2014

Deze winter hebben ze een nieuwe wintercollectie voor de meisjes. Iedereen heeft een eigen kledingstijl en dit laat NONO vooral zien in de nieuwe wintercollectie. Wie je ook bent, NONO heeft de stijl en mode om jezelf te tonen.

Lees verder »

Name it wintercollectie

Name It komt deze winter met een nieuwe collectie kinderkleding. Ze hebben zich hierbij laten inspireren door enkele kernwaarden zoals duurzaamheid, dierenwelzijn, gezondheid en sport. Name It probeert met zijn wintercollectie een aantrekkelijke verzameling kinderkleding te bieden tegen een mooie prijs.

Lees verder »

In de nieuwe wintercollectie van Tumble 'N Dry kinderkleding zien we invloeden vanuit de hele wereld. Zowel voor de babykleding als kinderkleding zien we invloeden van indianen, wilde dieren en andere outdoor invloeden. Dit gecombineerd met vintage USA sporten maakt het een bijzondere collectie winterkleding voor jongens, meisjes en baby's.

Lees verder »

Natuurlijk presenteert ook Noppies dit najaar weer een mooie collectie babykleding. De ontwerpers van dit trendy merk hebben de collectie gebaseerd op hun eigen kindertijd. In dit blog lees je over de drie verschillende thema’s die hier uit voort zijn gekomen. Daarna kun je in onze webshop meteen de items bekijken.

Lees verder »

wintercollectie van Scotch

De eerste items van de najaar- en wintercollectie 2013/2014 van Scotch and Soda zijn al bij ons binnen. Zoals we gewend zijn van dit merk is de gehele collectie ook dit jaar weer super hip en hebben ze weer goed ingespeeld op de trends van het moment. In dit blog vertellen we je meer over de collectie Scotch Shrunk voor de jongens en Scotch R’belle voor de meisjes.

Lees verder »

vingino winter 2013Zoals elk seizoen is ook de Vingino wintercollectie 2013/2014 weer helemaal hip en trendy. Weer voor zowel jongens als meisjes heeft Vingino weer een mooie en lekker warme collectie kinderkleding samengesteld. Ben je al benieuwd naar deze hippe wintercollectie? Lees dan hier alvast welke items Vingino dit seizoen voor jouw zoon en/of dochter heeft

Lees verder »

z8 blog artikel van de newbornBij het zien van de eerste beelden van de wintercollectie van Z8 newborn verschijnt er, net als bij de andere collecties van Z8, automatisch een lach op je gezicht. Het is zo’n mooi gezicht om die kleine mensjes in die schattige kleertjes te zien.

Ook deze winter heeft Z8 weer een geweldige wintercollectie voor de newborn kids. Het thema voor de hippe babykleding is Birds and Bows. Super zachte kleding in de pastelkleuren roze en blauw. Lees verder »

z8 kinderkleding winter 2013/2014Vers van de pers hebben we de beelden van de nieuwe wintercollectie kinderkleding en babykleding van Z8 voor 2013/2014 binnen gekregen. En die beelden beloven veel goeds: warme wintertinten met neon accenten. Zoals elk jaar heeft Z8 ook nu weer verschillende thema’s. Voor de boys is er het thema Alaska, het thema Style Remix voor de girls en de newborn collectie heeft het thema Birds and Bows. Een collectie om van te smelten. Lees snel verder als je alles wilt weten over deze nieuwe collectie.


Lees verder »

De zomer is nog maar amper begonnen, maar het duurt niet lang meer voor de najaars- en wintercollecties kinderkleding alweer in de winkel hangen. Zo ook de collectie van Supertrash Girls. De beelden van de producten zijn al bij ons binnen en we kunnen je vertellen dat het een collectie is om van te smullen. Super trendy, elegant, stoer en helemaal van deze tijd. Lees snel verder voor meer informatie over de najaars- en wintercollectie 2013 van Supertrash.

Lees verder »

De zomervakantie komt met rasse schreden dichterbij en dus is het verstandig om alvast kleding voor de vakantie in te slaan. Want we blijven positief en gaan er dus van uit dat het straks wel een keer mooi weer wordt. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om alvast te dromen over de vrije dagen waarop de zon lekker schijnt.

Lees verder »