Zomer Sale: 20% en 30%!

058 2135385 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Frankie and Liberty

Aya Naya produceert hoge kwaliteit kleding voor kinderen in het algemeen sinds 2007 en vertegenwoordigt vier merken, waaronder Frankie & Liberty. Het merk Frankie & Liberty is specifiek gericht op meisjes van 6 tot 16 jaar. Frankie & Liberty is bedoeld om de coole en extraverte meisjes aan te spreken, waardoor het zich volledig onderscheidt van de traditionele Aya Naya collectie. De collectie heeft een rauwe en krachtige uitstraling gecombineerd met een vrouwelijk touch. 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het typische Frankie & Liberty meisje weet de trend te zetten en geeft daarom de voorkeur aan bijzondere details in plaats van de kleding die iedereen draagt. De collectie bestaat uit lichte en zachte kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van veel grijs- en blauwtinten gecombineerd met zachtroze en rood. Naast deze kleuren zijn er veel grafische vormen en zachte lijnen verwerkt in de stoffen van de collectie van Frankie & Liberty. Deze vormen zijn met de hand getekend waardoor elk kledingstuk anders is. Ook de leggings hebben veel verschillende vormen in de print. De leggings behoren te worden gedragen onder een kort broekje of onder een oversized shirt.

Gemak en comfort staan hoog in het vaandel. De collectie bevat veel oversized tops, wat de elegantie en volwassenheid naar voren brengt. Daarnaast zijn er sweatshirts en gebreide kabeltruien: lekker warm en relaxed om te dragen. Frankie & Liberty is verkrijgbaar in de webshop, maar ook in de winkel in Leeuwarden, in de maten 140 tot en met 176.