Zomer Sale: 20% en 30%!

058 2135385 (ma-vr 9.00- 17.30 uur)

Tumble 'N Dry kinderkleding SALE

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Op deze pagina vind je de trendy kinderkleding van Tumble ’N Dry met korting. Tumble ’N Dry is een hip merk met stoere kinderkleding voor jongens en meisjes. Van jeans tot jassen, je vindt het in onze webshop. De kleding van Tumble’n Dry staat voor goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. In deze outlet is de kleding van dit merk natuurlijk ook van goede kwaliteit, maar de prijs lager, waardoor de prijs kwaliteitverhouding nog aantrekkelijker wordt. Zorg wel dat je er snel bij bent, want voor de artikelen in de sale geldt: op=op!

In 2007 is Tumble ’N Dry gestart met het maken van kinderkleding met de ambitie om een hip, betaalbaar, stoer en actief lifestylemerk te creëren. Tumble ’N Dry vindt dat hippe en functionele dagelijkse mode bijdraagt aan de kunst van het leven, goed en gelukkig zijn en dat dit betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarnaast hebben de makers van dit merk een liefde voor mooie, functionele artikelen, fris kleurgebruik en ze zijn er van overtuigd dat het dagelijkse leven verbetert door design.

Op deze pagina vind je de outlet kinderkleding van Tumble 'N dry. De kleding is volgens het merk zelf is hip en betaalbaar. Helemaal als je de collectie met korting bij ons in de sale koopt. Fun and fresh! De hele collectie van Tumble 'N Dry is online te kopen in onze webshop, maar de nieuwste mode van het merk is ook te vinden in onze winkel in Leeuwarden.